реклама 468

сряда, 11 март 2009 г.

Кризата изтъни вратовръзките

Нетинфо - Кризата изтъни вратовръзките

Намаляването на националния брутен вътрешен продукт (БВП) връща на мода тънките вратовръзки, твърдят експерти.

Продажбите в магазините на някои световни марки също свидетелстват за повишен интерес. За достатъчно доказателство би могла да се приеме и страстта, която Дейвид Бекъм проявява към тях.

За разлика от жените, които разполагат с цял набор от аксесоари, издаващи техния вкус и моден усет, мъжете разполагат само с вратовръзката, коментират специалисти.


Възможностите и при нея са свити - до типа на възела, широчината, цвета и, разбира се, иглата. Всеки от тези детайли обаче говори за характера на мъжа, за отношението му към дрехите и към околните.

Идеалната тънка врътовръзка трябва да е с максимална широчина 6 см. В магазините се продават и ултратънки - едва 2,5 см.

Цветът и материята в комбинация с останалите елементи от мъжкия тоалет могат да направят цялостното излъчване сериозно или пък по-небрежно. Затова и много представители на световния шоубизнес я експлоатират докрай.

По червения килим неведнъж с тънка вратовръзка е минавал карибският пират Орландо Блум. У нас пък е на почит в гардероба на Димитър Бербатов и Влади Ампов - Графа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар